Vernieuwde bowlingbaan

Bowlingbaan compleet vernieuwd

 

De vernieuwde bowlingbaan is op 12 augustus officieel heropend. Het interieur heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan, waardoor we zelf nu van mening zijn dat we (één van) de mooiste bowlingbanen van Nederland hebben. Maar we raden natuurlijk vooral aan om zelf langs te komen en te oordelen.

 

Als nieuw

Na een ingrijpende verbouwing oogt de bowlingbaan weer als nieuw. Onder meer het meubilair, de verlichting, muurbekleding en de bar zijn aangepakt. Ook is er nieuwe speelapparatuur geplaatst, waaronder een air-hockey tafel. De Hollywoodfilm The Big Lebowski heeft gediend als inspiratie bij het ontwerp van het interieur. Positief nieuws is ook de plaatsing van een lift naar de bowlingbaan, waardoor deze nu echt voor iedereen bereikbaar is. Daarnaast is de ruimte voorzien van airconditioning.

 

Compleet plan

De gerenoveerde bowlingbaan maakt onderdeel uit van een compleet plan, waarbij Kartracing & Bowling Groningen volledig vernieuwd wordt. Eerder werd de kartbaan al aangepakt, net als verschillende horecaruimtes en de toiletten. Ook zijn recent nieuwe karts in gebruik genomen.