Receptiemedewerker: je ideale baan!

Kartracing & Bowling Groningen is een family entertainment center waar we jaarlijks meer dan 100.000 gasten verwelkomen. Ons centrum bestaat uit een indoor kartbaan en bowlingcentrum met 10 banen. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden zoals een restaurant, bruine kroeg en een bowling café. Er werken in totaal op de verschillende afdelingen meer dan vijftig medewerkers. Kernwaarden voor ons bedrijf zijn fun, warmte en gezelligheid!

Je baan
Als receptiemedewerker heet jij onze gasten welkom. Je controleert de reservering bij binnenkomst, begeleidt hen bij de on boarding en en wijst de gast de weg. Tegelijkertijd beantwoord je telefonisch vragen, neemt de mail door en controleert online boekingen. Administratief ben je erg nauwkeurig, we doen er alles aan om onze gasten niet op te zadelen met dubbele boekingen, verkeerde aantallen, etc. Ons centrum kent ruime openingstijden, maar in het weekend is het altijd gezellig druk. Het is daarom cruciaal dat je ook in de weekenden beschikbaar bent om ingeroosterd te worden

Wat bieden we jou
– Een functie (part-time of full-time) waarbij je langere tijd aan het werk kan
– Een gave combinatie van veel klantcontact en administratieve werkzaamheden
– Je kunt “morgen: beginnen
– Een gezellig receptieteam dat je graag op gang helpt
– Meer dan gemotiveerde en vrolijke collega’s!

Een van onze receptiemedewerkers over haar baan
“Wat ik heerlijk vind aan mijn baan, is de flexibiliteit. Ik combineer mijn gezinsleven met werk. Door mijn werktijden kan ik gewoon de kids naar school brengen, de ochtend gebruiken om lekker te sporten en ‘s middags of ‘s avonds ben ik aan het werk. Ook vind ik het fijn om geregeld in het weekend te werken, het geeft me doordeweek meer mogelijkheden. Met honderden gasten per dag is het vaak erg druk, de tijd vliegt dan om. De samenwerking met collega’s is erg gezellig, er wordt veel gelachen. Ik vind het super om eraan bij te dragen, zodat onze gasten een geweldig verblijf hebben bij ons.”

Jij bent
– Communicatief sterk en sociaal en vindt het leuk om in contact te zijn met onze gasten
– Jij gaat gestructureerd te werk en bent een administratieve topper
– Het is fijn als jij ervaring hebt binnen een soortgelijke functie
– Minimaal 18 jaar
– In de weekenden beschikbaar

Goed om te weten
– Jij wordt zowel overdag, ’s avonds als in de weekenden ingedeeld
– We zoeken collega’s voor langere tijd
– Je werkt minimaal 3 diensten per week (20 uur per week)

Werktijden
Tussen 12:00 en 01:00 uur

Locatie
Kartracing & Bowling Groningen
Kardingerweg 50
9735AH Groningen

Solliciteren of heb je eerst nog aanvullende vragen? Stuur een mail aan info@kartbaangroningen.nl en je hoort snel van ons!