Karts

Bij Kartracing & Bowling Groningen racen we in supersnelle Rimo karts. Zowel de volwassene- als de kinderkarts zijn van dit Duitse bedrijf. Dit zijn Kart RiM0 ALPHA2 en de Rimo Mini. De karts voor volwassenen hebben een Honda Motor GX 270 motor. Dit motorblok is verantwoordelijk voor een vermogen van 9,0 pk, waarmee topcoureurs gemiddelde snelheden halen van boven de 57 km/u. De topsnelheid ligt dan ook boven de 70 km/u. De kart wordt aangedreven door een getande riem en rijdt op LPG.

Het circuit

Het circuit van Kartracing & Bowling Groningen is bijna 800 meter lang. Dit wordt meestal gereden in iets minder dan 60 seconden. Een heat karten is dan ook al snel twaalf rondjes of meer. Op de kartbaan is er een leuke en uitdagende afwisseling tussen scherpe bochten en rechte stukken. Op het circuit kom je twee keer door de tunnel en kun je tegemoetkomende coureurs zien. De fly-over maakt de indoor kartbaan een echt racecircuit.

Plattegrond

Wil je de allersnelste tijd neer zetten? Dan moet je zo snel mogelijk uit elke bocht komen en de ideale lijn rijden. Op de plattegrond kun je onze ideale rijlijn alvast bekijken zodat je 100% voorbereid aan je kart heat kunt beginnen.