CORONA TOEGANGSBEWIJS VERPLICHT

Bij de persconferentie van dinsdag 14 september heeft het kabinet bekend gemaakt dat men besloten heeft om de anderhalve-meter maatregel op te heffen. Als onderdeel hiervan heeft men tevens besloten dat bepaalde sectoren verplicht zijn om gebruik te maken van corona toegangsbewijzen. Na overleg met onder andere de gemeente is ons mede gedeeld dat wij ook helaas genoodzaakt zijn om te gaan werken met corona-toegangsbewijzen. Dit houdt kort samengevat het volgende in:

  • Vanaf zaterdag 25 september werken we met coronatoegangsbewijzen. Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent al corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store.
  • Kartracing & Bowling Groningen gebruikt je coronatoegangsbewijs (samen met je identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot en heeft geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens.
  • Bezoekers onder de 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.
  • Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid. Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app vind je op de coronacheck.nl

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij aanvullende vragen of wijzigingen ten aanzien van uw boeking verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen.