,

Is het noodzakelijk om te reserveren?

Wij adviseren je altijd om vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt telefonisch (050-547 47 47), via e-mail ([email protected]) of online. Voor buffetten en kartarrangementen is een reservering verplicht.

,

Vanaf welke leeftijd kan er gebowld worden?

Er zijn kinderbowlingballen (vanaf 3 kg) en kinderbowlingschoenen (vanaf maat 27) beschikbaar. Het bowlen is niet perse leeftijdsgebonden.

,

Kunnen er hekjes omhoog langs de bowlingbaan voor kinderen?

Er kunnen hekjes omhoog langs de bowlingbaan indien er kinderen op de bowlingbaan spelen. Dit kun je aangeven bij de medewerker bij de bowlingbar. Het is niet mogelijk om de hekjes per persoon omhoog te doen. Alle personen op één baan spelen met de hekjes omhoog indien je aangeeft de hekjes graag omhoog te willen.

,

Kan een volwassene ook mee karten met kinderen tussen de 8 en 14 jaar (kinderkarten)?

Het is zeker mogelijk om als volwassene mee te rijden in een kinderheat. We hebben op het moment acht kinderkarts waar volwassenen in passen. Bij het reserveren kun je aangeven met hoeveel volwassenen je mee wilt rijden in een kinderheat. Het is niet mogelijk om met een kart voor volwassenen mee te rijden in een kinderheat.

,

Vanaf welke leeftijd mag je karten bij Kartracing & Bowling Groningen?

Voor kinderen vanaf 8 jaar met een minimale lengte van 125 cm is het al mogelijk om te komen karten in een kinderkart. Vanaf 14 jaar met een minimale lengte van 155 cm mag er in een gewone kart gereden worden. De genoemde leeftijden zijn bindend, hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

,

Wat zijn de kosten voor het kinderkarten?

Voor actuele prijzen van het kinderkarten kun je kijken bij de pagina aanbod en prijzen.