,

Vanaf welke leeftijd kan er gebowld worden?

Er zijn kinderbowlingballen (vanaf 3 kg) en kinderbowlingschoenen (vanaf maat 27) beschikbaar. Het bowlen is niet perse leeftijdsgebonden.

,

Kunnen er hekjes omhoog langs de bowlingbaan voor kinderen?

Er kunnen hekjes omhoog langs de bowlingbaan indien er kinderen op de bowlingbaan spelen. Dit kun je aangeven bij de medewerker bij de bowlingbar. Het is niet mogelijk om de hekjes per persoon omhoog te doen. Alle personen op één baan spelen met de hekjes omhoog indien je aangeeft de hekjes graag omhoog te willen.

Waarom moeten we een half uur van tevoren aanwezig zijn voor het bowlen?

Voordat je gaat bowlen dien je je te melden bij de receptie, waar je de betaling kan voldoen of een rekening kan openen. Vervolgens heb je de tijd om schoenen uit te zoeken bij de bowling en je aan te melden bij de bowlingbar. Om er zeker van te zijn dat je op de gereserveerde tijd start (en niet later), verzoeken wij je daarom een half uur van te voren aanwezig te zijn.

Kan er ook anderhalf uur gebowld worden?

Bowlingbanen kunnen voor minimaal één uur worden gereserveerd en per hele uren. Het reserveren van een bowlingbaan kan enkel op hele uren (15.00, 16.00 etc.). Indien er tijdens het bowlen het volgende uur ruimte is, kan de baanhuur verlengd worden met 30 minuten.

Hoeveel mensen kunnen er op één bowlingbaan spelen?

Er mogen maximaal 6 personen op één bowlingbaan spelen. Uitgangspunt hiervoor is dat met 6 personen in één uur minimaal één spel van 10 rondes gespeeld kan worden. Let wel; dit verschilt per groep.