Kinderkarten

Nog geen 14 jaar en 1,55m lang? Vanaf 8 jaar en een minimum lengte van 1,25m kun je deelnemen aan het kinderkarten. Deze karts zijn iets kleiner en de snelheid is begrensd op 35 km per uur. Om te zorgen dat er door het verschil in snelheid geen onveilige situaties ontstaan, worden de kinderheats apart gereden op de 800 meter lange baan. Kinderkarten is alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene. Het is voor volwassenen ook mogelijk om mee te doen, maar zij moeten dan ook in een begrensde kart rijden.

  • Speciale karts
  • Vanaf 8 jaar
  • Minimum lengte van 1,25m
  • Begeleiding vereist

Veiligheid

Om het karten helemaal veilig te maken, krijgen de kinderen vooraf een duidelijke uitleg over de karts, het circuit en de reglementen. Om botsingen te voorkomen zijn de karts begrensd op 35 km per uur.

Prijzen Kinderkarten

Kinderkarten kost €13,- per heat van 10 minuten.

Hiernaast is het om hygiënische redenen verplicht om een helmmuts te dragen, deze zijn te koop voor €1,50 en mogen dus mee naar huis genomen worden.

Met kinderfeestjes of andere grotere groepen met kinderen is het ook mogelijk om een kinderkart arrangement te boeken zoals de Kids Grand Prix.