Bowlingarrangementen

Bowlen is leuk. Bowlen met een hapje en een drankje is nog leuker. Boek hier je bowlingarrangement zoals bowlen en mini-grillen of neem een lekkere bittergarnituur naast het bowlen.

Bowl, Borrel & Bite

Met het Bowl, Borrel & Bite arrangement boek je het hele avondje uit in één keer. Kies uit één of twee uur bowlen. Hiernaast krijg je verschillende drankjes, een bittergarnituur of luxe borrelplank en salsa chips met dipsaus.

 

keuze uit:

Bowl, Borrel & Bite 1.0
1 uur bowlen
3 consumptiemunten
Bittergarnituur
Nacho chips met dip
Vanaf 4 personen
€11,- p.p.

Bowl, Borrel & Bite 2.0
2 uur bowlen
5 consumptiemunten
Luxe borrelplank; bitterballen, vlammetjes, drogeworst, salami en olijven
Nacho chips met dip
vanaf 4 personen
€20,- p.p.

Bowlen en mini-grillen

Gezellig met je vrienden, familie of collega’s een hapje eten? Ga hiernaast ook nog een uurtje bowlen. Met dit arrangement boek je mini-grillen en een uur bowlen in één keer. Mini-grillen is barbecueën op een tafelgrill. Dit arrangement is niet te combineneren met andere actie’s en helaas niet te boeken tijdens de kerstdagen.

+ Miniburgers
+ Saté van kipfilet
+ Biefstukjes
+ Gamba’s
+ Frisse salade
+ Diverse groentes
+ Diverse sauzen
+ Frites
+ Stokbrood met kruidenboter
+ 3 consumptiemunten p.p.
Vanaf 4 personen
€29,- p.p.

Full Package

Feesten, partijen of gewoon voor de gezelligheid. Voor grote groepen is er het Full Package arrangement. Hiermee kies je een buffet naar keuze, zoals het italiaans buffet met allerlei koude en warme gerechten. Hiernaast krijgt iedereen drie consumptiemunten en als toetje een ijsbuffet.


Voor of na het eten kan iedereen een uur bowlen. Zo heb je in één keer een volledig uitje voor een grote groep voor maar €32,50,- p.p.
Dit arrangement is voor groepen vanaf 20 personen.
Geef bij het reserveren aub aan welk buffet u wilt.