Karten bij Kartracing & Bowling Groningen

Wat hebben we u te bieden?

De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen. Kom eens racen bij Kartracing & Bowling Groningen en beleef 'The heat of indoor speed'. Jong en oud kunnen met hoge snelheid over de brug van 'Spa Francorchamps' of door de spectaculaire bochten van 'Monaco'. De unieke geluids- en lichteffecten geven u het gevoel een echte 24-uurs race te rijden.

Wat is karten?

Indoor Karten is racen op gemotoriseerde skelters op een overdekte baan, F1 racen in het klein. Vele coureurs uit de Formule I hebben de kick van het racen ontdekt op de kartbaan.

Voor wie?

Iedereen vanaf 14 jaar met een minimumlengte van 1,55 m kan bij ons terecht, individueel of met een groep, bent u gezond? Dan kunt u plaatsnemen in een van onze karts op 'Spa Francorchamps' of 'Monaco'. U heeft geen rijbewijs nodig, karten is een kwestie van gasgeven en remmen. Voor kinderen (8 tot 14 jaar met een minimumlengte van 1,35m) zijn er aangepaste karts. Tevens beschikt Kartracing & Bowling Groningen over speciale karts voor lichamelijk gehandicapten. Deze karts hebben de bediening van het gaspedaal en de rem op het stuur zitten.

Hoe gaat het karten in zijn werk?

Rijders bij Kartracing & Bowling Groningen krijgen voorafgaand aan de race een briefing waarin het kart reglement (de gedragsregels waar iedere rijder zich aan dient te houden), uitgelegd wordt. Iedereen is verplicht de overall en helm te dragen die de organisatie beschikbaar stelt. Om hygiënische redenen is het dragen van een helmmuts (balaclava) verplicht! De prijs van een helmmuts is bij een heat karten €1,50 /stuk. Uiteraard mag u ook een eigen integrale helm of helmmuts meebrengen. Na de race kunnen de deelnemers de rondetijden afhalen.

Prijzen


Individueel Karten
1e heat (12 minuten) € 16,50 per persoon per heat inclusief verplichte helmmuts
2e heat (12 minuten) € 15,00 per persoon per heat zonder helmmuts
Membership Rittenkaart 10 heats + 1 gratis (persoonsgebonden)
Acties Ga naar de agenda voor speciale acties
Reserveren

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW.

Voor groepen vanaf 10 personen is het niet mogelijk om per persoon af te rekenen.(gezamenlijke rekening moet in één maal worden voldaan)

Groepsarrangementen (vanaf 10 personen)

Voor uitgebreide informatie over groepsarrangementen zie de pagina met arrangementen.

Foto's

Karters in actie op de kartbaan bij Kartracing Groningen

Het uitzicht vanaf de loopbrug bij Kartracing Groningen

Reserveer hier